Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Predstavljena prva aplikacija u Hrvatskoj za praćenje projekata "e-ProjeKTi"

Predstavljena prva aplikacija u Hrvatskoj za praćenje projekata "e-ProjeKTi"

E-ProjeKT-i  aplikacija za praćenje realizacije i razvoja projekata, komunalnih i infrastrukturnih radova u stvarnom vremenu na području Grada Kutine predstavljena je na konferenciji za medije u Poduzetničkom inkubatoru PUNK-u u Kutini. To je prva aplikacija takve vrste u Hrvatskoj, a cilj joj je na kreativan način prikazati projekte u Kutini i njihov razvoj. Aplikacija je jedinstvena po tome sto omogućuje direktnu komunikaciju s građanima putem direktnih notifikacija koje će biti dostupne putem mobilne aplikacije koja će biti besplatne za sve građane.

Direktor Razvojne agencije Mrav Tomislav Kojundžić objasnio je kako aplikacija omogućuje korisnicima putem interaktivne karte praćenje na dnevnoj bazi projekte u Kutini, kako onih u pripremi, tako i završenih. Isto tako, daje uvid i temeljit pregled svih projekata koji su provedeni u posljednje 4 godine kao i projekti koji su označeni kao strateški projekti u budućem razdoblju. Aplikacija se ažurira na dnevnoj bazi s novim informacijama kako bi njeni korisnici konstantno dobivali relevantne podatke o radovima i projektima u njihovoj blizini. Spomenuta će se aplikacija razvijati u koraku s vremenom, realiziranim, odnosno prijavljenim projektima od strane Grada Kutine i Razvojne agencije Mrav. 

„Trenutni projekti mogu se pronaći na http://www.ra-mrav.hr/ u obliku web platforme te će uskoro izaći i aplikacija koju će sugrađani moći preuzeti na svoje pametne uređaje. Cilj nam je biti u koraku s vremenom i tehnologijom te približiti naš rad sugrađanima. Projekti u aplikaciji su označeni različitim bojama, ovisno o statusu projekta, bilo da su strateški ili drugi projekti u pitanju“ rekao je Tomislav Kojundžić.

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit