Informacije

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Pravila privatnosti

O nama

Razvojna agencija MRAV d.o.o. osnovana je 2013. godine od strane Grada Kutine. Djelovanje i aktivnosti Razvojne agencije MRAV d.o.o. usmjerene su na postizanje održivog povećanja životnog standarda i lokalnog razvoja Moslavačke regije i šire.

 

Jedna od temeljnih zadaća je strateško planiranje razvoja regije kroz sudjelovanje u procesima euro-integracija s posebnim naglaskom na korištenje europskih i nacionalnih fondova. Agencija se bavi pružanjem informativne, savjetodavne, konzultantske i operativne podrške sudionicima lokalnog razvoja, a s posebnim naglaskom na institucije, gospodarstvo i organizacije civilnog društva.


Zaštita osobnih podataka 

Agencija je uspostavila upravljanje zaštitom osobnih podataka kroz utvrđivanje organizacijske strukture s ulogama i odgovornostima, pravila i načela obrade, mjere zaštite, procjenu učinka, izvještavanje, nadzor te kontinuirano podizanje svijesti na području zaštite osobnih podataka.

 

Agencija kontinuirano provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka, uzimajući u obzir prirodu, opseg, kontekst i svrhe obrade, kao i izloženost riziku zaštite osobnih podataka, kako bi osigurao i mogao dokazati da se obrada provodi sukladno propisima i dobrim praksama zaštite osobnih podataka.

 

Agencija obrađuje osobne podatke svojih klijenata i korisnika, dobavljača i trećih osoba vezano isključivo za svrhu namjere sklapanja ili provedbe poslovnog odnosa i ne koristi ih u bilo koje druge svrhe.

 

Agencija prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke kad ih upisujete na našim internetskim stranicama, kad sudjelujete u anketama, edukacijama, informativnim razgovorima, pošaljete nam informaciju, upit ili zahtjev ili uz Vašu izričitu privolu, ali samo u svrhu u koju su podaci dani. Informacije o korištenju internetske stranice prikupljaju se uz pomoć kolačića (eng. cookies) 

Kako se koriste informacije o Vama?

Informacije o Vama koristimo kako bismo ispunili svrhu prikupljanja podataka, odgovorili na Vaš upit. Ako želite, možete nam ostaviti i svoje kontaktne podatke kako bismo Vas brže kontaktirali i odgovorili na Vaša pitanja.

Kako bismo prilagodili iskustvo posjeta našim mrežnim stranicama koristimo Vaše informacije prikupljene putem naše stranice.

Agencija neće dijeliti Vaše osobne podatke za marketinške svrhe.

Agencija može u pojedinim slučajevima podijeliti ili prenijeti Vaše osobne podatke ako to nalaže zakon, pravne obveze, ili ako ste za to dali izričitu privolu.

Imate pravo tražiti kopiju ili ispravak osobnih podataka koje imamo o Vama.

Kolačići (eng. cookies) su tekstualne datoteke spremljene na Vašem računalu koje skupljaju standardne internetske informacije i informacije o ponašanju korisnika naših internetskih stranica. Ova informacija se koristi za praćenje korištenja naših internetskih stranica i izradu statističkih izvješća o aktivnostima na našim internetskim stranicama.

Možete prilagoditi svoj internetski preglednik tako da ne prihvaća kolačiće, ali u tom slučaju neke od značajki naših internetskih stranica neće raditi ispravno.

Agencija koristi kolačiće samo za analizu posjećenosti, a analiza se provodi anonimno putem treće strane, odnosno Google Analytics usluge.

Za sva pitanja o našoj Politici privatnosti ili o osobnim podacima koje imamo o Vama molimo kontaktirajte nas putem našeg formulara ili preko e-maila info@ra-mrav.hr ili telefonski na +385 44 659 078.
Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit