Poduzetničke zone Grada Kutine

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Poduzetničke zone Grada Kutine

Poduzetničke zone Grada Kutine

PODUZETNIČKE ZONE GRADA KUTINE


POSLOVNA ZONA KUTINA I (PZK I)

Lokacija PZK I smještena je uz ulicu Aleja Vukovar u Kutini koja ima status prometnice županijskog ranga - Ž 3124. Lokacija se nalazi u istočnom dijelu Grada u okviru Gospodarske zone Grada Kutine i kao takva je i provedena u dokumentima prostornog uređenja Grada.

POSLOVNA ZONA KUTINA II (PZK II)

Lokacija PZK II formira se istočno od postojeće PZK I uz ulicu Aleja Vukovar koja ima status prometnice županijskog ranga - Ž 3124 i u prometnicu Poslovna zona I. Lokacija se nalazi u istočnom dijelu Grada u okviru Gospodarske zone Grada Kutine i kao takva je i provedena u prostorno planskim dokumentima Grada Kutine.

POSLOVNA ZONA KUTINA III (PZK III - KRČ)

PZK III Krč formira se istočno od Sisačke ulice u Kutini. Lokacija se nalazi u jugoistočnom dijelu Grada u okviru Gospodarske zone Grada Kutine i kao takva je i provedena u dokumentima prostornog uređenja Grada.

NDUSTRIJSKO - LOGISTIČKA ZONA KUTINA

ILZ Kutina formirana je istočno od Sisačke ulice u Kutini i naselja Krč. Lokacija se nalazi u jugoistočnom dijelu Grada u okviru Gospodarske zone Grada Kutine i kao takva je i provedena u dokumentima prostornog uređenja Grada.

Više informacija možete pronaći na web stranici:

KIND - IDUSTRIJSKO - LOGISTIČKA ZONA KUTINA

POSLOVNA ZONA IV (PZK IV)

PZK IV formira se zapadno od Sisačke ulice u Kutini, istočno od Radićeve ulice te sjeverno od Tonkovićeve ulice. Lokacija se nalazi u južnom dijelu Grada u okviru Gospodarske zone Grada Kutine i kao takva je i provedena u dokumentima prostornog uređenja Grada.


Povezani dokumenti

Galerija fotografija

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit