Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Uspješno povučena sredstva EU za razvoj poslovanja

Uspješno povučena sredstva EU za razvoj poslovanja

Gradonačelnik Zlatko Babić i direktor Razvojne agencije MRAV Tomislav Kojundžić obišli su mladog poduzetnika i poljoprivrednika s područja Kutine koji su iskoristili sredstva EU za razvoj poslovanja i povećanja konkurentnosti.

U svom posjetu gradonačelnik g. Babić i direktor RA Mrava g. Kojundžić susreli sa Ivanom Grahovcem, direktorom Gra-Mat Kutina koji se bavi održavanjem zelenih površina, uređenjem okućnica, krčenjem te čišćenjem zapuštenih imanja, sječom stabala u dvorištima, prijevozom, servisom čišćenja domova, uredskih prostora, stepeništa, sanitarnih čvorova te održavanjem čistoće okoliša malih i velikih centara.

Zatim su se uputili u prigradsko naselje Kutinica i susreli s vlasnikom OPG-a Aleksandrom Bunčićem koji ima malo obiteljsko gospodarstvo. Iskoristio je sredstva za nabavku poljoprivrednih strojeva preko preko programa mjere 6 (M6) Ruralnog razvoja tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Mladi poduzetnik i poljoprivrednik u suradnji s Razvojnom agencijom Mrav izvršili su prijavu na natječaj, prošli selekcijski postupak odabira projekta te su im ista nakon toga odobrena.

Razvojna agencija Mrav Vam stoji na raspolaganju za sve upite vezane za bespovratna sredstva, zajmove i dr.

Galerija fotografija

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit