Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

U PUNK-u održan prvi krug sastanaka gradonačelnika s poduzetnicima i obrtnicima

U PUNK-u održan prvi krug sastanaka gradonačelnika s poduzetnicima i obrtnicima

Dana 9. veljače 2021. godine u Poduzetničkom inkubatoru Kutina održan je prvi krug sastanaka gradonačelnika Zlatka Babića s poduzetnicima i obrtnicima. Na sastanku su sudjelovali poduzetnici i obrtnici: Infolution – obrt za IT usluge, Mislav Kašner, EM2 d.o.o. – poduzeće za IT usluge, Kristijan Štefančić, Studio Lara Paula j.d.o.o. – kozmetičke usluge, Lara Coha, GEO KT d.o.o., poduzeće za pružanje usluga geodetskih mjerenja, Zoran Janković i BIM sustavi, obrt za konzultantske usluge u graditeljstvu, odnosno implementacijom BIM tehnologije za projektantske urede u graditeljstvu, Ivan Kvesić.

Sastanku su nazočili i upravitelji Poduzetničkog inkubatora Kutina, a to su Razvojna agencija Mrav d.o.o., direktor Tomislav Kojundžić i koordinator inkubatora Vlado Vujica.

Tema sastanka, koju je predložio direktor RA Mrava Tomislav Kojundžić, bila je da se korisnici inkubatora pobliže upoznaju s gradonačelnikom na način da iznesu svoja iskustva u poslovanju kao i korištenju prostora Poduzetničkog inkubatora Kutina.

Svaki se poduzetnik i obrtnik predstavio čime se bavi, kakvo mu je tržište poslovanja u ovim kriznim vremenima te je li zadovoljan prostorom i pružanjem usluge upravitelja te pružanjem usluga akceleratora u kojem ima svoj obrt ili poduzeće.

Gradonačelnik je naveo da Grad kroz niz mjera brine o svojim poduzetnicima i obrtnicima, a među mjerama je i davanje subvencija za nabavku opreme te poticajima za svako novo zapošljavanje. 

Galerija fotografija

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit