Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

RA Mrav prijavila dva Projekta na natječaj "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice"

RA Mrav prijavila dva Projekta na natječaj "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice"

Razvojna agencija Mrav prijavila je dva projekta na natječaj "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice" (UP.04.2.1.11) u vrijednosti od 775.000,00 HRK.

Za Zakladu Sandra Stojić prijavljen je Projekt "Zajedno za Kutinu!". Projekt odgovara ciljevima Poziva na način da se osigurava razvoj civilnog društva, jačanje kapaciteta 5 OCD-a na području Grada Kutine kroz formalnu i neformalnu izobrazbu u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja, informacijsko – komunikacijskih tehnologija.  Projektom se razvija inovativni alat te mehanizmi koji omogućavaju lakšu provedbu aktivnosti prilagođenih lokalnim problemima. Razvojem Strategije razvoja OCD-a za upravljanje kriznim situacijama pruža se detaljni uvid u rješenja te organizaciju i upravljanje kriznim situacijama. Vrijednost Projekta je 499.000,00 HRK

Za Zakladu Ivanova kuća prijavljen je Projekt "Volontiraj sa nama". Cilj Projekta je jačanje kapaciteta 2 OCD-a aktivnih u društvu putem aktivnosti edukacije za predstavnike, članove i volontere OCD-a te pronalazak načina za pomoć osobama kojima je najpotrebniji kroz 4 vrste radionica i edukacija, izradu on-line priručnika za ranjive skupine, te organiziranje građanske inicijative za potrebe lokalne zajednice. Vrijednost Projekta je 276.000,00 HRK.

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit