Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

PREDAVANJE ZA PODUZETNIKE U PUNK-u

PREDAVANJE ZA PODUZETNIKE U PUNK-u
Danas u 10h u prostorijama PUNK-a održano je predavanje za poduzetnike na temu "Tržišno natjecanje i državne potpore". Predavanje je održala gđa Sanja Bogdan Pavlović, magistra ekonomije s dugogodišnjim iskustvom u radu s poduzetnicima kao poslovni savjetnik i konzultant za EU fondove. 

Tokom prezentacije uputila je sve zainteresirane na značajke i posebnosti tržišnog natjecanja, objasnila što su državne potpore, potpore male vrijednosti i koji su kriteriji za dodjelu. 

Poduzetnici su sa zanimanjem poslušali i koji su aktualni natječaji na koje se mogu prijaviti, a koji se očekuju na narednom razdoblju. Nakon predavanja brojni prisutni iskoristili su priliku da zatraže savjete i postave pitanja vezna uz svoje poslovanje i primjere iz vlastite prakse. 

Razvojna agencija Mrav kao dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija, predavanje je organizirala u okviru ciklusa besplatnih radionica o poduzetništvu u okviru projekta HAMAG-BICRO-a „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Faza 2“.

Sadržaj prezentacije s predavanja možete pronaći u dokumentu u nastavku: 

Povezani dokumenti

Image

Galerija fotografija

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit