Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Početna konferencija projekta “Zaposli se i ti! “

Početna konferencija projekta “Zaposli se i ti! “

Razvojna agencija Mrav d.o.o. na početnoj je konferenciji predstavila EU projekt Zaposli se i ti, čiji je i nositelj, a partneri su Veleučilište u Karlovcu, Hrvatski zavod za zapošljavanje, područni uredi Karlovac i Kutina, Pučko otvoreno učilište Kutina, Srednja škola Tina Ujevića Kutina i Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije.

U sklopu projekta izrađena su i verificirana dva nova programa osposobljavanja odraslih “Prerađivač i proizvođač ljekovitog bilja i prirodne kozmetike i prirodne kozmetike” i “Grafički dizajn”.

Programi obrazovanja su izrađeni u suradnji s Veleučilištem u Karlovcu s ciljem da se obrazuju kadrovi koji nedostaju na tržištu rada.

Za polaznike programa bit će organizirana i stručna praksa „Prerađivač i proizvođač ljekovitog bilja“ i „Grafički dizajn“ kod poslodavaca na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije. Projekt će se provoditi do rujna 2020. godine, a vrijednost je projekta 934 tisuće kuna te je sufinanciran 100% bespovratnih sredstava iz EU socijalnog fonda kroz operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali”.

Očekivani rezultati projekta je ojačani ljudski, odnosno stručni kapaciteti 42 nezaposlena pripadnika ranjivih skupina i 20 učenika srednjih škola te 5 osoba s invaliditetom s područja Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije; Izrađena i verificirana dva nova programa osposobljavanja odraslih “Prerađivač i proizvođač ljekovitog bilja i prirodne kozmetike” i “Grafički dizajn”; Proveden program JOB kluba za 20 učenika srednje škole na području Grada Kutine.

Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit