Novosti

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Početak zaprimanja prijava na Javni poziv sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije pomiče se s 12. na 25. travnja 2022.

Početak zaprimanja prijava na Javni poziv sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije pomiče se s 12. na 25. travnja 2022.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije namijenjen raznim pravnim osobama. Budžet poziva je 100 milijuna kuna, a radi velikog broja upita potencijalnih korisnika će se sa zaprimanjem prijava umjesto najavljenog 12. travnja krenuti 25. travnja od 9 sati.

Poziv Fonda otvoren je za jedinice regionalne i lokalne samouprave, tijela državne uprave, ostale proračunske i izvanproračunske korisnike, ustanove, zadruge, trgovačka društva, obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, privatne iznajmljivače, kao i za samostalne djelatnosti te ostale pravne subjekte, osim udruga. Prijaviti se mogu i suvlasnici višestambenih zgrada putem svojih upravitelja, ali i vjerske zajednice. Važno je da se sustav ugrađuje na građevinu koja nije oštećena u potresu, a pojedini korisnik će uspješnom prijavom za svoj projekt moći osigurati najviše do 1.4 milijuna kuna.

Kako bi se prijavili, zainteresirani korisnici trebaju na vrijeme pripremiti svu potrebnu dokumentaciju, snimiti ju na prijenosni uređaj za pohranu podataka (npr. USB) te ju poslati preporučenom poštom ili osobno donijeti u prijamni ured Fonda od 25.travnja od 9 sati. Prijave će biti obrađivane redoslijedom zaprimanja, do trenutka iskorištenja sredstava.

Više informacija na poveznici:

https://www.fzoeu.hr/hr/objavljen-poziv-za-sustave-koristenja-obnovljivih-izvora-energije-vrijedan-100-milijuna-kuna/8932


Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit