Natječaji i poticaji

RAZVOJNA AGENCIJA MRAV d.o.o.

Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za zelene ideje

Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za zelene ideje

Otvoren je Natječaj dm-a  {ZAJEDNO} za zelene ideje na koji se mogu prijaviti projekti koji doprinose održivosti, s naglaskom na zaštitu okoliša i očuvanje prirode.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači. Odabranim projektima dm će pružiti podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna.

Na natječaj se mogu prijaviti projekti koji izravno doprinose očuvanju i zaštiti okoliša neposredne lokalne zajednice te edukativni projekti s ciljem informiranja o načinima i važnosti zaštite okoliša. Hrvatski proizvođači mogu, primjerice, prijaviti proizvode koji doprinose održivosti i očuvanju prirode te na taj način dobiti priliku da se njihovi proizvodi nađu na policama dm-ovih prodavaonica i u dm online shopu, dok na primjer neprofitne pravne osobe mogu prijaviti svoja poslovna rješenja i inovacije usmjerene na uštedu resursa, smanjenje količine otpada u okolišu i njegovog vraćanja u proizvodni proces.

Među pristiglim prijavama dm će odabrati i podržati one projekte koji se istaknu svojom kvalitetom i originalnošću te koji će u najvećoj mjeri doprinijeti zaštiti okoliša i prirode.

Prijave za projekte u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacije te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji otvorene su do 8. svibnja 2022. godine, na mrežnoj stranici https://www.jednizadrugezajedno.hr/

Više informacija na poveznici:

https://www.dm.hr/tvrtka/odnosi-s-javnoscu/priopcenja-za-medije/za-zelene-ideje-zajedno-1432016Podjeli ovu stranicu:

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt ili Vam je potrebna naša pomoć?

Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na broj telefona: +385 44 659 078. Pošaljite upit