Razvojna agencija MRAV

Poduzetništvo

Što je poduzetništvo?

Poduzetništvo je spremnost pojedinca ili više partnera da uz određeno ulaganje kapitala i preuzimanje rizika uz neizvjesnosti uđe u poslovni pothvat s ciljem stvaranja profita. To je način gospodarskog djelovanja u kojem poduzetnik odlučuje što, kako i za koga stvoriti i na tržištu realizirati ulazeći u poduzetnički pothvat na svoj trošak i rizik s ciljem stjecanja dobiti.

Bit poduzetništva je u nemiru, stalnom traženju novih ideja, maštovitosti u pronalaženju novih mogućnosti u poslovanju, pouzdanoj intuiciji i procjeni te vještini i borbenosti.

Razvoj poduzetništva ključni je razvojni prioritet RH u programskom razdoblju 2014. – 2020. Stvaranje novih radnih mjesta i međunarodna konkurentnost te izlazak na strana tržišta jedini su izlaz iz trenutne situacije gospodarske stagnacije u RH.

Svima sa poduzetničkom inicijativom nudimo potporu i mentorstvo u realizaciji poduzetničkih ideja. Ukoliko ste učenička zadruga, vježbenička tvrtka, mikro, mali ili srednji poduzetnik RA Mrav vam nudi potpunu pomoć za ostvarenje potpora iz europskih fondova.

Kontaktirajte nas da zajedno stvorimo dodanu vrijednost za Vaš poduzetnički pothvat kroz financijske potpore nadležnih institucija:

http://www.minpo.hr/http://www.mint.hr/http://www.mrrfeu.hr/http://www.investcroatia.hr/http://www.hbor.hrhttp://www.min-kulture.hr/http://www.kutina.hrhttp://www.smz.hrhttp://www.safu.hrhttp://www.mps.hrhttp://lag-moslavina.hr/http://www.obzor2020.hr/

 

Pronalazite se u turizmu?

U sklopu projekta “Prijamni centar Repušnica – moslavačka vrata u Park prirode Lonjsko polje” izrađen je Priručnik za početnike i postojeće poduzetnike s ciljem pružanja konkretnih odgovora na neka od pitanja budućih pružatelja turističkih usluga na području Moslavina. Na sljedećoj poveznici možete pronaći PRIRUCNIK ZA POCETNIKE I POSTOJECE PODUZETNIKE.