Razvojna agencija MRAV

Radionica Što je potrebno za uspjeh? PUNK

punk-logo

Razvojna agencija Mrav d.o.o.  poziva Vas na prvu radionicu u sklopu provođenja aktivnosti unutar programa Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK, projekta StartUp Klub. Aktivnosti provodi Razvojna agencija Mrav d.o.o. u suradnji s partnerom Impact Hubom iz Zagreba te uz financijsku podršku Grada Kutine.

Radionica

Što je potrebno za uspjeh?

utorak, 20. prosinca 2016. godine od 17:30-20:30 sati

u Arcus-u, Pučko otvoreno učilište Kutina

Ulica Stjepana Radića 3

Cilj Poduzetničkog inkubatora Kutina je doprinijeti povećanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva s područja grada Kutine kroz aktivnu ulogu javne poslovne infrastrukture u širenju poslovanja, izgradnji ljudskih resursa i međunarodnoj konkurentnosti kutinskih poduzetnika.

Predavanje će održati Vedran Vukman, predsjednik uprave Vyoocam i Ivan Jelušić, izvršni direktor poslovnog razvoja tvrtke U-Plug. Oba poduzetnika predstavljaju uspješne poduzetničke priče, te će govoriti o različitim pričama vezanim uz temu uspjeha i njihovog poduzetničkog puta, s naglaskom na iskustvo poslovanja u Hrvatskoj. Nakon predavanja pozivamo sve sudionike na božićni domjenak i veselimo se Vašem dolasku.

 

Raspored predavanja radionice:

17:30-17:45.   Uvod (15 min)

17:45-18:15.   1. Predavanje Vedran Vukman: (30 min)

18:15-18:25.   Pitanja i odgovori: (10 min)

18:25-19:55.   2. Predavanje Ivan Jelušić: (30 min)

19:55-20:05.   Pitanja i odgovori: (10 min)

20:05-20:30.   Otvoreni razgovor i umrežavanje poduzetnika

 

vedran-vukman            Predavač: Vedran Vukman

Vedran Vukman je vođa tima, generalni direktor i tehnički stručnjak s više od 10 godina iskustva u IT industriji. On radi na razvoju poslovanja, vodi financije i prodaje, te je              predsjednik uprave tvrtke Vyoocam koja gradi nosive kamere za hands-free live video streaming, konferencije ili jednostavno snimanje videozapisa. Njihova misija je da uređaji  budu lakši za korištenje, i za većinu ljudi pristupačni uređaji za hands-free video streaming koji će djelovati kao 3. opcija fotoaparata u različitim mobilnim aplikacijama/uslugama.

 

 ivan-jelusic          Predavač: Ivan Jelušić

Ivan Jelušić, 25-godišnjak iz Kaptola, pohađao  studij  elektrotehnike u Osijeku, izdvaja se od gotovo svih vršnjaka koji imaju ideju o stvaranju vlastitog biznisa u jednoj značajnoj  stvari. On je svoju ideju pretvorio u proizvod, skupa sa svojim tročlanim timom pronašao investitora u Bugarskoj, te povukao 100.000 eura za početak proizvodnje. Tvrtka U-Plug  proizvodi i distribuira punjače mobitela, tableta i drugih uređaja, gdje stavljaju kvalitetu u prvi plan. Radili su puno i na dizajnu, na način da to bude nešto primamljivo kao dio        interijera. Fokusirani su na kvalitetu materijala, izgled, a cijenom se trude da bude proizvod dostupan svima.

 

Razvojna agencija Mrav d.o.o.