Razvojna agencija MRAV

Poziv na seminar “Prodaja – thinking outside the box”

Razvojna agencija Mrav poziva Vas na seminar u sklopu provođenja aktivnosti unutar programa Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK, projekta StartUp Klub. Aktivnosti provodi Razvojna agencija Mrav u suradnji s partnerom Impact Hub-om iz Zagreba te uz financijsku podršku Grada Kutine.

 

Seminar

Prodaja – thinking outside the box

četvrtak, 23. ožujka 2017. godine od 10.00 do 15.00 sati

U klubu Arcus, Pučko otvoreno učilište Kutina

Ulica Stjepana Radića 3

Cilj Poduzetničkog inkubatora Kutina je doprinijeti povećanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva s područja grada Kutine kroz aktivnu ulogu javne poslovne infrastrukture u širenju poslovanja, izgradnji ljudskih resursa i međunarodnoj konkurentnosti kutinskih poduzetnika.

 

Cilj seminara je usvajanje znanja, vještina i stavova koji utječu na razvoj sposobnosti i potiču produktivna ponašanja u poslovnom okruženju. Metode rada su predavanje , vježbe, diskusije, individualni i grupni rad. Seminar priprema i izvodi: Snježana Kupres – prodajni stručnjak, NLP trenerica kao akreditirana trenerica Malaysia airlines akademije u Kuala Lumpuru, Malezija.

 

Teme seminara:

  1. Proizvod, usluga, prodajni alati organizacije.
  2. Što ljudi kupuju?
  3. Komunikacija – alat uspješne prodaje.
  4. Kako zaključiti prodaju?

 

Snježana Kupres – prodajni stručnjak, NLP trenerica, coach

SNJEŽANA-KUPRES

S 26 godina iskustva u prodaji, od čega 19 godina na izvršnim pozicijama temelj su njene kompetentnosti u području prodaje. Planiranjem, pripremom i izvođenjem edukacija i radionica bavi se od 2009. započevši kao akreditirana trenerica Malaysia airlines akademije u Kuala Lumpuru, Malezija.

 

Po završetku edukacije iz područja Neuro Lingvističkog programiranja 2013. godine uz treninge iz područja prodaje razvija vlastiti portfelj treninga iz područja socijalnih i društvenih kompetencija te Neuro Lingvističkog Programiranja. 2016. godine pokreće tvrtku Metanoia za savjetovanje u poslovanju – kreira i izvodi seminare, radionice i treninge sa ciljem promicanja svjesnog poslovanja i razvoja društvenih i socijalnih kompetencija pojedinaca i organizacija. Poslovni put posvetila je stalnom usavršavanju stručnih i socijalnih kompetencija te prenošenju znanja svima koji to žele.

 

Razvojna agencija Mrav